עצירות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/11/2009 | 15:08 | מאת: מיכאל

אני סובל מפיסורה.למרות שימוש שלוש פעמים ביום באגיולקס היציאות עדיין קצת קשות וגורמות לכאבים עזים.האם יש חומר אחר או האם פגלקס יותר טוב?או תרופה אחרת שיכולה לעזור.בתודה

03/11/2009 | 11:51 | מאת: צביקה קורן

מיכאל שלום, אני מתנגד לשימוש שנעשה ב"תרופות טבעיות" לפתרון בעיות בריאות. אתה צריך לבצע שינויים מהותיים בתזונה ובאורח החיים ולא להסתמך על משלשלים. לפעמים גם זה לא עוזר וצריך לעבור ניתוח פשוט וקצר שמחסל את הסבל המתמשך. בהצלחה צביקה קורן

05/11/2009 | 10:01 | מאת: דליה

תזונה נכונה ומבריאה שתייה מיים פעילות גופנית מתונה צירופה מזון ננכונים אורח חיים בריא ןהורדת מחוללי העצירות במעיים והשלמת המחסורים בגוף הפתרון היעיל והבטוח למניעה והחלמה מעצירות

מנהל פורום תזונה טבעית