מולסה עם סימבקור הולכים ביחד?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/11/2009 | 11:40 | מאת: עדנה

צביקה, שלום, ברשותך עוד הבהרה : ציינתי בשאלותיי הקודמות שיש לי בעיה של המוגלובין מעט נמוך וציינתי גם שאני נוטלת סימבקור להורדת הכולסטרול הגבוה . המלצת לי בתשובתך לקחת 2 כפיות מולסה כדי להעלות את רמת ההמוגלובין. אני מבקשת לשאול האם המולסה שגורמת לשלשול קל אינה פוגעת ביעילותו של הסימבקור? חשוב לי לקבל תשובה לכך לפני נטילת המולסה. ועוד דבר: מדוע כ"כ חשוב ליטול Q10 במקביל לסימבקור? תודה על הכול עדנה

03/11/2009 | 11:55 | מאת: צביקה קורן

עדנה שלום, המולסה זה מזון, לא תרופה, או תוסף תזונה והיא לא פוגעת ביעילות התרופה שאת לוקחת. במספר רב של מחקרים נמצא שתרופות ממשפחת הסטטינים מקטינות את כמות ה Q10 בגוף. החומר הזה חיוני לתפקוד השרירים ובמיוחד שריר הלב. דווקא חולי לב ששריר הלב שלהם פגוע ולוקחים סטטינים זקוקים לתוסף הזה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית