האם אבחון יכול להיות שגוי?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/10/2009 | 01:39 | מאת: מעיין

בנובמבר 2004 גילו אצלי צליאק. אינני שומרת כלל על דיאטה נטולת גלוטן ואינני סובלת משום כאבים. האם יכול להיות שצליאק היא תופעה חולפת או שהאבחון היה שגוי? אשמח גם אם תוכל להסביר לי מה הנזק העלול להיגרם אם לא נמענים לחלוטין מאכילת גלוטן.

28/10/2009 | 05:17 | מאת: טובה בר-שאן

מעיין שלום בהנחה שהאבחון נכון חשוב ביותר לשמור על תזונה מטולת גלוטן כיוון שלאורך זמן יש פגיעה חזקה ביותר של רירית מעי התוצאה אנמיה קשה, חולשה , ופגיעה באיברים בגלל חסרים תזונתיים שנוצרים. בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית