עשב נבט חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/10/2009 | 23:34 | מאת: אישה

אני בת 45 ,סובלת תקופה ארוכה מנשירה שיער קשה (ניתן לראות את הקרקפת),מקבלת ברזל+B12+B6 לא יודעת אם הנשירה נגרמה מחוסרים תזונתיים, לחץ נפשי או שאולי שינויים הורמונלים שאלתי האם מיץ עשב נבט חיטה יכול לעזור לנשירה בכלל ובמיוחד בשינויים הורמונלים בגילי? תודה

26/10/2009 | 11:38 | מאת: צביקה קורן

לאשה שלום, כפי שציינת ישנם גורמים רבים ושונים לנשירת שיער. את יכולה לנסות מיץ עשב חיטה בהנחה שיש לך חוסרים תזונתיים. בכל מקרה למיץ עשב החיטה יתרונות בריאותיים רבים וכדאי לשתות אותו על בסיס יומי. כדאי לשקול גם תוסף של אבץ לתקופה מוגבלת. בהצלחה צביקה קורן

01/11/2009 | 12:08 | מאת: עדנה

שלום רב, ברצוני לשאול : 1. היכן אפשר לקנות מיץ עשב חיטה ? 2. מהם היתרונות הבריאותיים ממוצר זה? 3. האם הוא בריא גם למי שסובלת מכולסטרול גבוה? בברכה עדנה

מנהל פורום תזונה טבעית