שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, כיצד יש לאכול שיבולת שועל באופן שיזין את הגוף בצורה מיטבית ? האם חובה לבשלו במים (או חלב) ואם כן, לכמה זמן? האם נדרשת הרתחה ? האם הבישול לא הורס את היתרונות התזונתיים? האם ניתן לאכול עם יוגורט ללא בישול ? האם אז הגלוטן עלול להזיק ?? לתשובתכם אודה, יפתח
לקריאה נוספת והעמקה
יפתח שלום, מומלץ לאכול פתיתי שיבולת שועל גסים ולא "אינסטנט". מומלץ לבשל כמו שמבשלים אורז או דוחן - כחצי שעה עם 2-3 כוסות מים לכוס דגן. רצוי לבשל עם מים ולא עם חלב. אפשר להוסיף קינמון ושורש ג'ינג'ר ולהמתיק עם דבש או מולסה (אם יש צורך). בהצלחה צביקה קורן