שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/10/2009 | 20:38 | מאת: יפתח

שלום רב, כיצד יש לאכול שיבולת שועל באופן שיזין את הגוף בצורה מיטבית ? האם חובה לבשלו במים (או חלב) ואם כן, לכמה זמן? האם נדרשת הרתחה ? האם הבישול לא הורס את היתרונות התזונתיים? האם ניתן לאכול עם יוגורט ללא בישול ? האם אז הגלוטן עלול להזיק ?? לתשובתכם אודה, יפתח

לקריאה נוספת והעמקה
06/10/2009 | 06:48 | מאת: צביקה קורן

יפתח שלום, מומלץ לאכול פתיתי שיבולת שועל גסים ולא "אינסטנט". מומלץ לבשל כמו שמבשלים אורז או דוחן - כחצי שעה עם 2-3 כוסות מים לכוס דגן. רצוי לבשל עם מים ולא עם חלב. אפשר להוסיף קינמון ושורש ג'ינג'ר ולהמתיק עם דבש או מולסה (אם יש צורך). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית