שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/09/2009 | 22:12 | מאת: גבי

כל פעם שמדברים על תזונה נכונה ובריאה מזכירים שיבולת שועל, במיוחד בנושא סיבים תזונתיים. קראתי שבתהליך הייצור משייפים את קליפת הדגן ואח"כ מעבירים במעין מכבש שמביא את זה לתוצאה הסופית המוכרת של הפתיתים שמהם עושים את הדייסה, כך שלא נשאר כלום מהקליפה וגם רוב הויטמינים והמינרלים כבר נהרסו. אז מה בדיוק בריא בשיבולת שועל? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
17/09/2009 | 06:48 | מאת: טובה בר-שאן

גבי שלום בשוק אתה יכול למצוא את השבולת שועל בדרגות של שיוף שונות. קנה את הקווקר (שיבולת שועל הגסה ) בברכת שנה טובה בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית