שילוב מזונות בריאות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, מידי יום אני מכינה לי "מזון בריאות" - אני מערבבת ביוגורט או בלבן: סובין, נבט חיטה, פשתן טחון, שומשום טחון, שמרי בירה, לציטין, פולן - ככף מכל מרכיב. האם המזונות משתלבים ביחד, או שיש מרכיבים שסותרים, פוגעים בספיגה, של מרכיבים אחרים? האם יש מזונות נוספים שאתם ממליצים להוסיף לתערובת? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
מיכל שלו, התערובת סבירה, אם כי לדעתי אפשר לוותר על הסובין. בתערובת הזאת יש מספיק סיבים תזונתיים. לפני כמה ימים כתבתי שעודף סיבים תזונתיים (סובין, פסיליום וכד') סופח ויטמינים ומינרלים מהמעיים ומונע ספיגה מיטבית שלהם. בהצלחה צביקה