לחמים קלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/08/2007 | 17:18 | מאת: קארין

שלום הייתי רוצה לדעת האם לחם קל של מאפיית "לחם חי" נחשב כלחם בריא מאחר והוא עשוי מגרעיני חיטה נבוטים + סיבים תזונתיים? ואם לא איזה סוג של לחם קל מומלץ לאכול ונחשב כלחם בריא? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
20/08/2007 | 07:48 | מאת: צביקה קורן

קארין שלום, מבלי להתייחס למוצר שציינת, באופן כללי כדאי לקנות לחם שכמות הנתרן בו לא גבוהה מ 400 מ"ג ואין בו הרבה תוספים נלאכותיים. כדאי שיהיה עשוי מקמחים מלאים ואם אפשר גם ללא שמרים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית