לחמים קלים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום הייתי רוצה לדעת האם לחם קל של מאפיית "לחם חי" נחשב כלחם בריא מאחר והוא עשוי מגרעיני חיטה נבוטים + סיבים תזונתיים? ואם לא איזה סוג של לחם קל מומלץ לאכול ונחשב כלחם בריא? תודה מראש
לקריאה נוספת והעמקה
קארין שלום, מבלי להתייחס למוצר שציינת, באופן כללי כדאי לקנות לחם שכמות הנתרן בו לא גבוהה מ 400 מ"ג ואין בו הרבה תוספים נלאכותיים. כדאי שיהיה עשוי מקמחים מלאים ואם אפשר גם ללא שמרים. בהצלחה צביקה