הרזייה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/07/2000 | 00:06 | מאת: הנואשת

שלום! אני מאוד רוצה להרזות באיזור הירכיים, במיוחד בחיצוניות אבל גם בפנימיות, אני מקווה שתוכלי לעזור לי! הנואשת

02/07/2000 | 11:51 | מאת: סמדר בן נון

לנואשת שלום, כדי להוריד עודפי שומן באיזור ספציפי בגוף עדיף לבצע פעילות גופנית, גם פעילות של קבוצות שרירים גדולות (הליכה, שחייה, רכיבה) וגם תרגילים ספציפיים לחיזוק שרירי הירכיים. כאשר מבצעים דיאטת הרזייה אנחנו מאבדים שומן מכל הגוף באופן כללי (הידעת שיש לך שומן גם במצח ובגב?) ולא באיזור ספציפי לפי בקשתנו... ולא להתייאש!

מנהל פורום תזונה טבעית