דייסת שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני אוכלת מזה כחודש כל בוקר דייסת שיבולת שועל(אורגני) אני מכינה מחצי כוס חלב אחד אחוז,חצי כוס מים 1 סוכרזית ו4 כפות שבולת שועל ומבשלת כ3- דקות עד אשר הקווקר נעשה רך ממתינה קצת שהתקרר ואוכלת. האם כך מכינים את הדייסה? תודה מראש שרה
לקריאה נוספת והעמקה
שרה שלום, רצוי לוותר על החלב וסוכרזית ולבשל רק עם מים או חלב אורז או חלב סויה. לא כתבת אם את מכינה את הדייסה מפתיתים דקים או גסים של שיבולת שועל (אורגנית). אם מדובר בפתיתים גסים (רצוי ועדיף), צריך לבשל 20 - 30 דקות. פתיתים דקים אפשר לבשל פחות זמן. להמתקה את יכולה להוסיף מעט מולסה או דבש. אפשר לתבל עם קינמון, שורש ג'ינג'ר קצוץ דק וקליפת לימון מגורדת. בהצלחה צביקה
היי אני אוכלת דיסת שיבולת שועל אורגנית גסה ללא בישול אלא רק בחלב. האם צריך דווקא לבשל את זה? אני אוהבת את זה ככה, לא אוהבת שזה דיסתי.