שאלה בנושא בישול וטיגון קיטניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2006 | 21:11 | מאת: אלה

האם כשאני מבשלת או מטגנת קיטניות (בעיקר סויה), אני בעצם הורסת את הערכים התזונתיים שיש בהם כגון פיטואסטרוגנים? והאם בישול לזמן קצר כן שומר חלק מהם?

לקריאה נוספת והעמקה
16/01/2006 | 08:28 | מאת: צביקה קורן

אלה שלום, קיטניות חייבים לבשל 2 - 3 שעות (בהתאם לגודל) וזאת לאחר השרייה של 8 שעות לפחות. רכיבי התזונה לא נהרסים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית