אומגה 3+זרעי פשתה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/09/2005 | 08:48 | מאת: הללי

שלום יש לי בעייה לבבית-מסתם בנוסף יש לי כולסטרול מעט גבוה. הדיאטנית הציע-סובין שבולת שועל+אגוזים+זרעי פישתה+אומגה 3 שאלתי- זרעי פשתה,לטחון ולאכול מייד, או שניתן לאחסן במקפא? אומגה 3- יש סוגים שונים במחירים שונים. האם יש יתרון לאומגה לייף על אומגין למשל? האומגה לייף יקר הרבה יותר, האם יש יתרון בכמוסות? יש לי גם פעילות יתר של בלוטת התריס-האם יש לזה משמעות מבחינת תזונתית? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
26/09/2005 | 20:41 | מאת: צביקה קורן

הללי שלום, רצוי לטחון זרעי פשתן ולאכול מייד. אפשר גם לאחסן במקפיא בצנצנת זכוכית אטומה. לא מומלץ לקנות פשתן טחון בחנות טבע. אומגה 3 - אני לא מכיר את המוצרים שהזכרת. חשוב לברר שאין בכמוסות שאריות כספית ושיש כמות מספקת בכלל כמוסה (לפחות 1,000 מ"ג). לגבי בלוטת התריס, יש חשיבות לתזונה - תפנה ליעוץ תזונתי אישי. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית