ממה עשוי הקצף הנוצר מבישול קטניות ומדוע יש לקפות?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/07/2005 | 15:16 | מאת: דריה

שלום, אשמח אם תוכל בבקשה להאיר את עייני ולספר לי מאיזה חלבון בדיוק עשוי ואיך בדיוק נוצר הקצף שנוצר מבישול קטניות, ומדוע יש לקפות אותו? האם הקצף שנוצר מבישול עוף ובשר זהה? (חלבון). אני יודעת שכדי להפחית את כמות הקצף רצוי להוסיף כפית שמן על כל כוס קטניות למי הבישול. ואם אפשר, מה הקשר בין הקצף הזה לקצף שנוצר על קו החוף מגלי הים? מודה מאוד לתשובתך דריה.

לקריאה נוספת והעמקה
07/07/2005 | 21:45 | מאת: צביקה קורן

הקצף נוצר מסוג מסויים של סוכרים שיש בקטנייה. הסרתו עשויה להפחית בעיות עיכול (גזים). הקצף הזה שונה לחלוטין מהקצף הנוצר בבישול בשר. הקצף בים מורכב ממים ואוויר כלוא

08/07/2005 | 03:20 | מאת: דריה

אני מודה על תשובתך - אם לא קשה לך אשמח לדעת טיפה יותר לעומק: 1. מאיזה סוכרים בדיוק נוצר הקצף בבישול הקטניה? 2. והאם אין שום קשר לחלבון שבקטניה שמתפרק בחום הבישול? 3. וממה עשוי הקצף שנוצר בבישול עוף ובשר? מאוד מעריכה את תשובתך המהירה הקודמת.

18/06/2018 | 16:11 | מאת: מישהו

מ2005 לא ענה לך התשובה היתה מהירה ועכשיו איטית מדיי 2018 :)

מנהל פורום תזונה טבעית