לאחר חיפוש מדוקדק בפורום
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
....האם אגוזי מלך, פשתן טחון, טחינה גלמית (שומשום), שקדים וזרעי דלעת- זהו תקציר מדויק לתוספות שכדאי להוסיף לתזונה רבת שנים ללא עוף ובשר ( כן דגים מידי פעם) האם לדעתך כדאי להוסיף ?
לקריאה נוספת והעמקה
שרי שלום, כדאי מאד לצרוך את החומרים שציינת רק שאלה לא תוספים למזון, אלא מזון איכותי וחיוני. יש בהם חלבון איכותי (16% - 23%) שומן רב בלתי רווי, ויטמינים ומינרלים (סידן, מגנזיום ואבץ). כדאי לבדוק רמת B12 וברזל ואם יש חוסר להשלים בתוספים. בהצלחה צביקה
תודה. וברזל?- לא אוכל להשלים מספיק מתזונה ולא מתוסף?