תזונה עתירת סיבים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/01/2005 | 15:12 | מאת: אורית

האם ניתן לקבל פירוט של מאכלים עתירי סיבים. מה לגבי פירות יבשים ומיני אגוזים?

לקריאה נוספת והעמקה
19/01/2005 | 16:18 | מאת: צביקה קורן

המזונות העשירים בסיבים הם כל המזונות מהצומח: ירקות, פירות, דגנים וקטניות. במיוחד עשירים: כרוב, גזר, כל השורשים, תפוח עץ, שסק, שיבולת שועל, סובין, פסיליום ועוד. בפירות יבשים ובשקדים גם כן יש סיבים במזון מהחי אין סיבים.

מנהל פורום תזונה טבעית