נבט חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/08/2004 | 10:25 | מאת: חנה

שלום. מה היתרונות של אכילת נבט חיטה כנבט לא ירוק לעומת נבט חיטה ירוק (כזה שנתנו לנבט לגדול לגובה של כ- 10 ס"מ). האם יש צורך לאדות או לבשלם או הדרך הטובה היא לאכול אותם טריים. תודה חנה

לקריאה נוספת והעמקה
09/08/2004 | 16:28 | מאת: בלה אגמון

זו שאלה לנטורפתים. תשאלי בפורום נטורפתי .

09/08/2004 | 18:58 | מאת: צביקה קורן - תזונאי

חנה שלום, נבט חיטה מכיל הרבה ויטמין E , חלבון וחומרים נוגדי חימצון. ממנו מכינים שמן נבט חיטה שהוא אחד השמנים המעולים והמועילים שיש. אפשר לפזר אותו על הסלט או לאכול ביוגורט - לא לבשל. מעשב החיטה עושים מיץ. קשה לאכול חי ואסור לבשל. מיץ עשב החיטה מכיל שפע של ויטמינים, מינרלים, חומרים נוגדי חימצון, כלורופיל ועוד. חומר נוסף ומעניין בנושא תוכלי למצוא בקישור הבא: http://www.zom.co.il/wheat-grass.htm בהצלחה צביקה

10/08/2004 | 15:14 | מאת: בלה אגמון

צביקה תודה.

מנהל פורום תזונה טבעית