נבט חיטה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום. מה היתרונות של אכילת נבט חיטה כנבט לא ירוק לעומת נבט חיטה ירוק (כזה שנתנו לנבט לגדול לגובה של כ- 10 ס"מ). האם יש צורך לאדות או לבשלם או הדרך הטובה היא לאכול אותם טריים. תודה חנה
לקריאה נוספת והעמקה
זו שאלה לנטורפתים. תשאלי בפורום נטורפתי .
חנה שלום, נבט חיטה מכיל הרבה ויטמין E , חלבון וחומרים נוגדי חימצון. ממנו מכינים שמן נבט חיטה שהוא אחד השמנים המעולים והמועילים שיש. אפשר לפזר אותו על הסלט או לאכול ביוגורט - לא לבשל. מעשב החיטה עושים מיץ. קשה לאכול חי ואסור לבשל. מיץ עשב החיטה מכיל שפע של ויטמינים, מינרלים, חומרים נוגדי חימצון, כלורופיל ועוד. חומר נוסף ומעניין בנושא תוכלי למצוא בקישור הבא: http://www.zom.co.il/wheat-grass.htm בהצלחה צביקה
צביקה תודה.