תזונה במחלת COLITIS

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/12/2000 | 16:27 | מאת: עדן

שלום רב הנני סובל ממחלת קוליטיס כרונית בסוף המעי הגס שחוזרת כל 3 חודשים אינני שומר על תזונה אלא רק בהתקף רציתי לדעת ולנסות לשמור על תזונה נכונה למחלה זו אשמח לשמוע פרטים

25/12/2000 | 16:55 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום עדן חבל שלא פרסמת אי מייל הייתי שולח לך . בברכה רמי מור

26/12/2000 | 09:43 | מאת: עדן (לרמי מור)

[email protected] לרמי מור בתודה עדן

26/12/2000 | 18:08 | מאת: סמדר בן נון

שלום עדן, התזונה הנחשבת כ"רפואה מונעת" במקרים של דלקות במעי היא תזונה עשירה בסיבים תזונתיים. כתבה על הסיבים מופיעה במגזין האתר (חפש בארכיון המגזין, בנושא תזונה). בכל מקרה, יש להתאים את התפריט באופן אישי לכל מטופל כי כל אחד יודע על עצמו איזה מאכלים מיטיבים או מחמירים את מצבו. אני ממליצה לגשת לייעוץ תזונתי אישי בקופ"ח וללמוד בעזרת הדיאטנית את ההמלצות לתזונה נבונה ונכונה. הרבה בריאות ואושר!

מנהל פורום תזונה טבעית