טיפול בדרכי השתן ,ומשחה לכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/10/2020 | 12:51 | מאת: סופיה

שלום וחג שמח בבדיקה שעשיתי בדרכי השתן גילו שיש לי דלקת הציעו לי אנטיביוטיקה ואני מסרבת לקבל לכן מבקשת לדעת איזה טיפול לא קונבנציונלי אפשר לקבל, השוק מוצף בהצעות כמו חמוציות בכדורים ובשתייה ואני מבקשת ממך איזה לקחת ,והעיקר שיהיה גם יעיל בנוסף אבקש המלצתך למשחה לכאבי שרירים שמתחתי ניסיתי טראומיל ארניקה של לייף אבל זה לא עוזר מספיק מודה לך מאוד מאוד סופיה

17/10/2020 | 22:19 | מאת: ביו

סופיה היקרה, כשיש דלקת זה אומר שיש ל חיידקים והם לא הולכים להיעלם ואת בטח סובלת מכאב... אז רצוי לקחת אנטיביוטיקה. שלא יתפתח למשהו יותר חמור.. לשאלותייך... חיידקים מתרבים בסביבה מסוימת והרעיון בדלקות בשתן היא להפוך את הסביבה PHליותר חומצית. את לא צריכה לקנות כדורים... את פשוט יכולה לאכול חמוציות( טעים רצח) לשתות מים עם עלי פטרוזיליה או לאכול פטרוזילה.. כדי להימנע מדלקות בשתן חשוב לשתות מים ולהיזהר עם סבונים אינטימים/ שטיפה אינטימית שזה ממש לא מומלץ. כמו כן בניגוב הישבן לא להעביר קדימה את נייר הטואלט.. בהצלחה

24/10/2020 | 05:35 | מאת: טובה בר-שאן

סופיה שלום אין לי מושג ממה את סובלת אך יש משחת כוכומינאט של טרימוורה שמצוינת וגם פרסקינדול . לדלקת בדרכי שתן חשוב פרוביוטיקה וחמוציות . שזה מצויין בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

27/12/2020 | 18:33 | מאת: אליעזר

האם משקה חמוציות (רגיל או דיאט) מונע דלקת בשתן?

מנהל פורום תזונה טבעית