סוכרלוז לחולי סכרת....

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/02/2020 | 10:39 | מאת: סוכרה

2מוצרי סוכרלוז משווקים שניהם תחת השם סוכרלוז ורשום ששניהם על בסיס סוכרלוז ומומלצים על ידי אגוד הסכרת ברכיבים אחד מהם על בסיס אריתריטול .0 קלוריות.והשני על בסיס דקסטרוזה .4 קלוריות. מה ההבדל .יש שוני אדיר במחיר לטובת האריתריטול. ובכלל ידוע לי שאסור דקסטרוזה לחולי סכרת

10/03/2020 | 06:43 | מאת: טובה בר-שאן

סוכרה שלום אריתריתול זה החומר הפעיל בסטיביה שהוא מצוין . לעומת זאת שעל בסיס דקסטרוז חומר לא בריא עושים שינוי כימי לסוכר . ולא ממליצה בעליל .בברכה ובהצלחה . חג פורים שמח רק בריאות טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית