דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/12/2000 | 17:52 | מאת: מ.י

שלום ! אני כמעט בת 14, אני רזה (מתחת ל-40) אבל בכל זאת גם כשכולם אומרים לי שאני כמעט אנורקסית אני מרגישה מאוד שמנה במיוחד בירכיים. הייתי רוצה לקבל תפריט לארוחות כדי שאני יוכל להרזות קצת במיוחד - ביריכיים- למורות שכולם לא מבינים אותי ואומרים לי שזה גוף של אישה ושאני מאוד צרה במבנה הייתי רוצה להרזות עוד 3-4 ק"ג. אודה לך מאוד אם תחזירי לי תשובה .... מ.

19/12/2000 | 18:03 | מאת: adi

למ.י. נראה לי שאת זקוקה לסיוע פסיכולוגי. עדי

19/12/2000 | 21:02 | מאת: סמדר בן נון

שלום מ., אל תקשיבי למה ש"כולם" אומרים לך - לכי לשמוע ייעוץ של אשת מקצוע, כלומר של דיאטנית. הדיאטנית תסביר לך מה הן עקומות גדילה, מה המשקל המתאים לגובה שלך , מה הם העקרונות של התזונה הנכונה והאכילה הנכונה, מה את יכולה לעשות ומה לא. אל תנסי לבצע דיאטות שונות ומשונות - את יכולה להזיק לעצמך !! הדיאטנית יכולה גם להחליט האם הטיפול המתאים לך הוא תזונתי בלבד או טיפול אחר. בהצלחה !

20/12/2000 | 18:28 | מאת: ח

מ.י. חלק מ"תופעות הלוואי" של ההתבגרות שלך מתבטאים ב"התעגלות" איברים בינהם הירכיים, הישבן והחזה. את מתפתחת, ולדעתי דיאטה לא רלוונטית, מה גם שמשקלך נמוך במקצת מהממוצע. את בת 14, תהני ממה שיש לגיל היפה הזה להציע- אל תתפתי למראה ה"קולביות", זה לא בהכרח יפה, בטח לא בעיני כל אחד! תני לעצמך קרדיט של עוד שנה-שנתיים לפחות, אם תגלי שהירכיים משתנות משמעותית- רק אז תשקלי לפנות לדיאטנית, בינתיים- אל תתני לזה להשפיע עלייך כל כך!!

26/12/2000 | 09:51 | מאת: נטלי

מ.י דבר ראשון את רק בת 14!!!!!!! לא ציינת את הגובה שלך אבל לא משנה את מתחת למשקל 40 ואת עוד רוצה לרדת? אני גם רזה( 1.60 ומשקל 43) וגם אני חושבת שאני קצת מלאה ברגליים אבל אני לא כי הכל זה בראש! אנחנו תמיד חושבים שאנחנו שמנים יותר ממה שאנחנו נראים אז אל תירדי עוד במשקל כי אחר כך תגיעי למצב של אנורקסיה !! ודרך אגב גם להיות יותר מידי רזה זה לא כל כך יפה כי אחר -כך יתחילו להעיר לך על המישקל ולהגיד לך שאת נראית כמו אנורקסית וישאלו אותך עם את בקושי אוכלת ושאת נראית כמו "מקל סנוקר" אז תחשבי על זה!!!

מנהל פורום תזונה טבעית