שאלות קטנות בקשר לטופו
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, 4 שאלות קטנות בקשר לטופו - 1)האם ניתן לאכול טופו במצבו הגולמי (לא מבושל או אפוי)? 2)בהוראות האחסון של הטופו אומרים לאחסן אותו במקרר עם מים שיכסו אותו. מדוע מבקשים כך? 3)האם טופו נחשב חלבון מלא? האם הוא דומה לחזה עוף בחומצות האמינו שלו? 4)האם אכילה מרובה של טופו בגברים עלולה להעלות את רמות האסטרוגן ולהוריד את הטסטוסטרון? תודה רבה ושבת שלום.
לקריאה נוספת והעמקה
מאיה שלום, 1.ניתן בהחלט לאכול טופו במצבו הגולמי. מאחר והוא נטול טעם, בד"כ רצוי לתבל אותו. 2.מאחסנים במים מאחר ומרגע הפתיחה מתקלקל מהר מאוד והמים מאריכים לו את חיי המדף ומונעים התייבשותו. 3. טופו הוא חלבון מלא המכיל את כל חומצות האמינו. 4.מאחר ויש בו פיטואסטרוגנים, לא מומלץ לאכול ממנו הרבה, שתיים עד שלוש מנות בשבוע הן בהחלט בגבול הסביר. בברכה, אביטל
כמה זה מנה במישקל