צריכה עודפת של מגנזיום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/11/2019 | 19:26 | מאת: מנשה

אני צורך יום יום נבט חיטה,אגוזים שונים,גרעיני דלעת,שקדים וקשיו. וכן תוסף מגנזיום. מה הכמות המירבית המותרת ומהו הסימפטום והנזק של עודף? תודה

27/11/2019 | 21:26 | מאת: טובה בר-שאן

מנשה שלום הצריכה היומית המומלצת למגנזיום היא 400 מ"ג למבוגר הסיכוי להגיע באוכל לרמות גבוהות של מגנזיום אפסי. עודף מגנזיום עלול להגרם כתוצאה מעירוי מגנזיום או לקיחה פומית של מינונים גבוהים . זה יכול להוביל לירידה בלחץ דם ואפילו דום לב. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית