אבקת קקאו בספיגה של אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/08/2019 | 08:38 | מאת: רונן

היי ,אם אני שותה כוס אבקת קקאו (אורגנית ללא סוכר ובלי חומרים.בכוס אני שם כף אחת או שתיים של אבקה) ,האם זה יכול לפגוע בספיגה של האוכל ? כי אני יודע שקפה זה כן פוגע

31/08/2019 | 18:49 | מאת: טובה בר-שאן

רונן שלום קקאו מכיל חומצה אוקסלית אשר משפיעה על ספיגת סידן . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

02/09/2019 | 16:17 | מאת: ריקי ברוך

היי רונן. אני ממליצה לך ליטול סידן אמורפי. למיטב ניסיוני הוא התוסף שהספיגה שלו היא המיטבית. כבר ניסיתי תוספים שונים ולא הייתי מרוצה. מזה 3.5 שנים אני מתמידה ומרוצה מדינסיטי.

מנהל פורום תזונה טבעית