המלצה לאוכל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/07/2019 | 22:27 | מאת: שרון

אני בחור עם בעייה של השמנה ורוצה לרדת במשקל ומעוניין לדעת אם אפשר לאכול את המאכלים האלה בשילוב/בלי דיאטה בשביל לראות תוצאות -עוגיות/עוגות בלי סוכר+דגנים בלי סוכר+ לחם מקמח מלא+אוכל מוכן למיקרו+שוקולדים/מרציפנים בלי סוכר ורוטב ברביקיו בלי סוכר ? באיזה מינון/תדירות מותר לאכול את המאכלים הנ"ל ?

01/08/2019 | 10:09 | מאת: טובה בר-שאן

רון שלום כל המאכלים הנ"ל הם מאכלים תעשייתיים . שתדירות אכילתם צריכה להיות נמוכה אם בכלל. אילה מאכלים ריקים הגורמים להשמנה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית