בדיקת דם וחשד לאלרגיה בדם וויטמין בי נמוך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/07/2019 | 12:19 | מאת: רמי

שלום רב הנני אדם בריא סהכ.לפני כחצי שנה נפ געתי בתאונת עבודה לא נעימה מחוץ לבית העת נגיעה בחומר חיטוי שגרם כנראה לדלקת מסוג דרמטיטסס.עשיתי לאחרונה בדיקות דם שמצאו שיש גם ירידה בוויטמין b-12 udo וגם המצאות אלרגיה בדם.לגבי הוויטמין האם יש לפנות לרופא השפחה לאופן השימוש בו?[האם ניתן לקחת את הכדור שלא בבליעה]??לגבי האלרגיה בדם האם מומלץ ללכת עם זה לרופא אלרגיה?אני כרגע עושה שימש בשמן המפ פעם פעמיים ביום האם מהווה בעיה בשימוש בעת נטילת תוספי מזון כלומר האם מומלץ שלא לעשות בו שימוש או שמומלץ להפסיק את השימוש בו? איזה תזונה מומלצת לעור מבחינה אנטי דלקתית למצב כזה של דרמטיטסס? בברכה רמי

17/07/2019 | 12:35 | מאת: טובה בר-שאן

ברק שלום לגבי B12 תלוי כמה ירד לך הויטמין .אם ירד מאוד מאוד אולי יש טעם לקבל זריקות . אם ירד קצת ניתן לקחת את הויטמין מתחת ללשון לגבי אלרגיה יש ללכת לנטורופטחת שתשב איתך על תזונה מתאימה למניעה והעלמות הבמפטונים .ואל תסתפק בעיצה זאת או אחרת . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית