תזונה ללא סוכר - האם זה בסדר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/06/2019 | 20:36 | מאת: ע

האם זה בסדר שאני לא אוכלת סוכר בכלל? גם לא פירות? האם אקבל מספיק סוכר מפחמימות שאני כן אוכלת- הרבה אורז ו2 פרוסות לחם ביום- ומירקות מבושלים שאני גם אוכלת - כמו גזר מבושל וכדומה? אני לא אוכלת ירקות ופירות טריים לצערי עקב מחלת מעיים. אבל לוקחת תוסף שנקרא ג'וס פלוס.

30/06/2019 | 09:57 | מאת: אביטל זלצר

ע שלום זה בסדר גמור ואפילו מומלץ. גם בירקות וגם בלחם ישנו סוכר. רפואה שלמה אביטל

08/07/2019 | 08:03 | מאת: טובה בר-שאן

ע שלום את אוכלת כמות גדולה של פחממות כי בלחם ובאורז יש עמילן שמתפרק לגלוקוז. קח שאין לך מה לחשוש. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית