לגבי קפה שחור ומים.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/05/2019 | 12:31 | מאת: מאיר

שאלתי את השאלה בעבר ולא קיבלתי תשובה .חשוב לי לדעת מה דעתכם כי ראיתי שאין תשובה ברורה בנושא שחיפשתי באינטרנט. כמה זמן לפני או אחרי ארוחה כדאי לשתות קפה שחור? כי הבנתי שהוא מעכב ספיגה , כמו ברזל למשל. וכמה זמן לפני/אחרי כדאי לשתות מים לפני/אחרי ארוחה? תודה !

29/05/2019 | 11:33 | מאת: אביטל זלצר

מאיר שלום מים- יש לשתות כחצי שעה לפני הארוחה או כשעה שעתיים אחריה. קפה, יש להרחיק כשעתיים עד ארבע שעות מהארוחה כי אכן מפריע לחלק מהנוטריינטים להיספג. בברכה אביטל

29/05/2019 | 13:40 | מאת: מאיר

תודה רבה

מנהל פורום תזונה טבעית