שאלה על צמח

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/05/2019 | 18:00 | מאת: דרור

אני מעוניין לדעת מה זה הליקוריץ +למה הוא משמש ברפואה והאם כדאי לקחת אותו ?

14/05/2019 | 17:01 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום ליקריץ מורכב מאחד השורשים הבריאים ביותר שקיימים – שורש הליקוריץ. חברות תרופות רבות משתמשות בחלק מהרכיבים הנמצאים בצמח בכדי להפיק תרופות מאוד יעלות לטיפול בצרבת, אסתמה, תסמיני שפעת ועוד. סגולות מסייע בשמירה על בריאות הלב: ומחלות לב. מסייע לטיפול בחרדה ודיכאון: עוזר לסוכרת בריא למערכת העיכול ומקל על צרבת: מצמצם את תופעות גיל המעבר: שורש ליקוריץ מכיל ליקוגן, אשר על פי מחקרים מדעיים, יעיל להפחתת גלי החום האופייניים לנשים בגיל המעבר בשיעור של כשמונים אחוזים! מעבר לכך, ליקוגן מאט את קצב בריחת הסידן האופיינית לגיל המעבר, ובכך, מצמצם את הסיכוי לאוסטאופורוזיס. מסייע להקלה בתסמיני שפעת: מסייע לטפל בבעיות עור: בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן מקל על כאבי מחזור:

מנהל פורום תזונה טבעית