תוסף תזונה מסוים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/05/2019 | 20:17 | מאת: ירון

איזה תפקיד יש למגנזיום בתור אחד שעוזר להפחית את הסיכויים לחלות בסוכרת +לכמה זמן צריך לקחת אותו ?

29/05/2019 | 12:03 | מאת: אביטל זלצר

ירון שלום, מגנזיום הוא אחד המינרלים המשתתפים בויסות והפרשה נכונה של אינסולין מהלבלב ולכן מומלץ לחולי סוכרת. מגנזיום שומר על כלי הדם ומסייע לחולי סוכרת לא לפתח נויירופתיה. יש לשים לב איזה סוג מגנזיום צורכים כי לא לכל הסוגים יש ספיגה לתוך התאים. ממליצה על מגנזיום של מגנוקס שהוכח מחקרית כמסייע לסוכרתיים. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית