פונה אודות תת משקל, האם זה מסוכן, ומה אוכל לעשות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/12/2018 | 23:12 | מאת: רחלי

אני בת 19, 1.78 גובה ושוקלת 52.. לפני תקופה (כשנתיים) שקלתי 58 .. פתאום הייתה ירידה משמעותית במשקל.( אפילו לפעמים אני יורדת ל51.) המשקל שלי נע.. אני יכולה פתאום לעלות קילו וחצי ביומיים ופתאום לרדת.... רציתי לשאול מה אני צריכה לאכול על מנת להתחזק ולעלות במשקל? תודה מראש

26/12/2018 | 06:39 | מאת: טובה בר-שאן

רחלי שלום חשוב שתבדקי למה הירידות המהירות שלך במשקל. בקשי מהרופא לבדוק את בלוטת התריס שלך. בנוסף יש מזונות כמו אגוזים שקדים אבוקדו דגי ים צפוני שמוסיפים שומנים טובים וגורמים לעליה במשקל תקינה. ובריאה .בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית