מלצרות אוכל שעות בלי אוכל בן 16 גדילה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/11/2018 | 22:22 | מאת: נועם

היי דוקטור אני בן 16 וממלצר קראתי לא מזמן כתבה שאם מגיעים למצב שלא אוכלים הרבה זמן אז הגוף נפגע ויכול להיות נזק לגדילה אז אני ממלצר ופעם בחודש בערך יוצא מצב שאני עושה משמרת של 8 שעות על הרגליים ורק אחרי זה אני אוכל כמובן שאנמ אחרי זה משלים ואוכל את הכמות שהייתי אוכל אם לא הייתי עובד ומעבר לזה אבל באותו זמן אני ממש ממש רעב רציתי לדעת האם זה יכול לפגוע בגדילה\ בגוף תודה.

13/11/2018 | 17:40 | מאת: טובה בר-שאן

נועם שלום זה לא יפגע לך בגדילה אבל זה משפיע על חילוף החומרים שלך .גורם לך להיות רעב עצבני .ואני מניחה שאתה לאחר מכן טורף אפילו בהגזמה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית