תזונה טבעית כאורך חייים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/10/2018 | 13:38 | מאת: מעונין בטיפול טבעוני לאורח חיים בריא

שלום למנהלי הפורום! אני סובל מחמש בעיות , עודף פעילות בלוטת התריס, עודף הורמון גדילה אקרומגליה, וממחלת עצם פיברוזיס דיספלזיה, ופטריה בכפות וציפורני הרגליים, וקושי בפוריות, כמות זרעונים מועטה ואיכות נמוכה. ברפואה. הרגילה, סומטולין 90mg, מרקפטיזול 5mg ליום, 4 טיפות d ליום, וקלצילס לאיזון הפוספטים 4 כדורים ליום. האם לתזונה טבעית יש מה להועיל לי? ולאיזה הגדרת מומחיות אני צריך לפנות, כי אני מבולבל מהשפע שיש, האם דווקא תזונה טבעית או רפואה סינית או נטורופתיה? אני מתכוון גם אצל מי לעקוב ולדאוג שלא ידרדר המצב. תודה

20/10/2018 | 06:43 | מאת: טובה בר-שאן

מתעניין שלום אכן כן הרפואה הטבעית יכולה מאוד לעזור לך המלצתי שתלך לנטורופאט המשלב תזונה צמחי מרפא ותוספי תזונה ומגע . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית