רעב קבוע

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/10/2018 | 15:16 | מאת: ירין

איזה פתרון יש להרגשה של רעב כללי בגוף/בין הארוחות כי זה קורה גם מתי שאני אוכל מסודר ?

07/11/2018 | 08:16 | מאת: אביטל זלצר

ירין שלום, רעב קבוע יכול לנבוע מכמה סיבות. המלצתי היא ללכת למפגש עם תזונאית טבעית או נטורופתית ולחקור את הסיבה וכמו כן, להתנהל לפי תפריט מסודר הכולל פתרון גם לזמנים שבין הארוחות. ועד אז, לאכול כל שעתיים שלוש משהו קטן, בעל ערכים תזונתיים טובים או לנסות לשתות כוס מים לפני , לעיתים אחת הסיבות לתופעה היא בילבול בין מנגנון הרעב למנגנון הצמא. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית