דבש-בעקבות מאמר שפורסם על ידכם שלחתי פניתי ובקשתי תשובה למייל שלי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/09/2018 | 14:35 | מאת: שלמה

פרסמתם מאמר המפרט את יתרונות אכילת הדבש.בקשתי לדעת אם אכילת דבש מהווה סכנה להתפרצות מחלת הסכרתץבמקביל פורסם מאמר ע"י קופ"ח כללית עם תיזה שונה משלכם והוא מזהיר מפני אכילת דבש ומעדיף סילאן על פני דבש. כיוון שאני גבולי לסכרת שאלתי ולא קבלתי תשובה ,אולי את תעני לי. תודה

16/09/2018 | 18:19 | מאת: אביטל זלצר

שלמה יקר, עניתי לך ועונה לך שוב. ברמות סוכר גבוליות לא מומלץ לאכול דבש מאחר וכ 80% ממנו מורכב משני סוכרים הנקראים פרוקטוז וגלוקוז המעלים את רמות הסוכר בדם ועתירי קלוריות. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית