עוזרר לטיפול בלחץ דם

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/09/2018 | 19:40 | מאת: מנשה

חליטת עוזרר לטיפול בלחץ דם: איזו כמות יומית וכמה זמן חליטה או בישול? תודה

04/09/2018 | 08:41 | מאת: אביטל זלצר

מנשה שלום צמח העוזרר אכן ידוע בשיקום פעילות הלב והעורקים וידוע כתומך בהורדת לחץ דם בד"כ בשילוב עם תרופות. לפני שנוטלים צמחי מרפא, אני מציעה להתייעץ עם הרבליסט קליני או נטורופת/תזונאי טבעי ישנן מספר פורמולות מצויינות ממקור צמחי איתן ניתן לעבוד אולם יש לנקוט משנה זהירות ולנסות לאתר מה המקור לעליית לחץ הדם, הטיפול (סוג הצמחים) בד"כ משתנה לפי הגורם לעליה.. בברכת שנה טובה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית