איך להתאים שיטת תזונה מתאימה לגופי?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/07/2018 | 22:13 | מאת: אולגה

שלום, קראתי כמה תשובות לשאלות שנשאלו והבנתי ממר צביקה שרצוי להתאים תזונה לפי מה שמתאים לי. איך אפשר לדעת. אילו סימנים הגוף צריך לתת כדי לקבל אישור אוכלת נכון? האם לפי היציאות היומיות? לפי מצבי החולי? אשמח להכוונה.. .

27/07/2018 | 12:27 | מאת: אביטל זלצר

אולגה יקרה, התבלבלת בפורום. סביר להניח שצביקה היקר לא יוכל לראות את שאלתך בפורום כאן. שאלי שוב את צביקה בפורום שמנהל בברכת שבת שלום אביטל

28/07/2018 | 21:31 | מאת: אולגה

התכוותי לצביקה קורן שככל הנראה היה מנהל פורום כאן... בלי שום קשר אליו, אני מניחה שיש כמה שיטות תזונה וכו. לכן אני שואלת איך להתאים את התזונה המתאימה לי? ראיתי שיש הרבה איך לבחור?

31/07/2018 | 12:06 | מאת: אביטל זלצר

אולגה יקרה, כל מקרה לגופו. נכון יהיה לפנות לתזונאית טבעית או נטורופתית ולבדוק ביחד את מצבך הספציפי, רצוי להביא בדיקות דם, הסטוריה רפואית, מה ברצונך להשיג (דיאטה, אורח חיים בריא וכד'), ולבנות לך משהו שנכון לך. רבות השיטות רבות הדרכים אולם באמונה שלי לא קיימת שיטה אחת גורפת שמתאימה לכולם ואני יכולה להבין את הבילבול שלך וחוסר היכולת לבחור מה נכון לך. בפגישה אחת ניתן לסדר את הנושא ולזכור שזה בעיקר ניסוי וטעייה אלא אם יש בעיה רפואית ברקע ושם התזונה היא פחות גמישה. מקווה שעניתי לך. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית