דלקת בלבלב ירין יציאות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/06/2018 | 21:42 | מאת: גל

שוחררתי היום מבית החולים לאחר שגילו בבדיקת דימות דלקת בלבלב. אני בת 48 חולת סרטן שד גרורתי מטופלת במחקר אימונוטרפי וכימותרפיה. ברקע אם שנפתרה מסרטן לבלב. לפני האשפוז ביצעתי בדיקות קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה מכיוון שהרופאים אמרו שמקור הכאב הוא במערכת העיכול. אכן נמצאה דלקת קלה בקיבה אולם הכאבים המשיכו.וזאת עד לCT שבוצע השוטף למעקב מחלת הסרטן. עכשיו בבית ואז בדיקת הקולונוסקופיה בשלושה ימים ללא יציאות. לא דיווחתי בבית חולים כי הנחתי שזה מחוסר נוחות. האם זה יסתדר?

01/07/2018 | 21:11 | מאת: אביטל זלצר

גל שלום. ראשית אאחל לך רפואה שלמה.במצב שאת מתארת, לא הייתי מעלימה כזה מידע מהצוות הרפואי.נכון שאחרי ריקון המעי לצורך הבדיקה, יכול לקחת קצת זמן עד ליציאה תקינה אך אם את אוכלת טוב בימים האלה,אמורה להיות יציאה.אל תחכי לעצירות מאחר והגוף מפנה רעלים עם הצואה שלא כדאי שישארו בגופך הזקוק למזון איכותי ופינוי רעלים. אם עד מחר לא יסתדר, המלצתי החמה היא ליידע את הצוות הרפואי. בברכת החלמה מהירה ורפואה שלמה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית