פרג

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/01/2018 | 13:54 | מאת: סופי

שלום רב, רציתי לישאול לגבי פרג,אני רוצה לשלב אותו לתפריט שלי,איך אפשר ,והטוב ביותר לאכול ממנו מלבד עוגות שאינני מעונינת לאכול?האם אפשר לאכול ממנו טחון וללא בישול ,או שחייבים לבשל אותו?ואיזה כמות לצרוך ליום איך להשתמש בו נכון כדי לקבל את הסגולות שלו? אשמח לקבל ממך תשובה בתודה מראש סופי

לקריאה נוספת והעמקה
15/01/2018 | 10:49 | מאת: אביטל זלצר

סופי שלום, המלצתי היא בערך כף ליום. פרג הוא עתיר קלוריות,בדומה לשמן ולכן צריכה מתונה תטיב איתך. ניתן להוסיף לסלטים ולשייקים בריאים ולמרקים,לקרקרים בריאים ותבשילים למרות שפחות מומלץ לחמם, לבשל או לאפות כי מתחמצן גם בחום ומאבד ערכים תזונתיים. מומלץ לקנות טרי ושלם לטחון בסמוך לאכילה כדי למנוע מרירות. זרעים טחונים נשמרים כמה חודשים במקפיא (פחות מומלץ) בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית