מתי הקיבה ריקה אחרי אכילה?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/11/2017 | 15:15 | מאת: אתי

1. כמה זמן אחר אכילה הקיבה ריקה? כמה זמן אחר אכילת פירות, אחר ארוחת בשר או עוף, אחר נשנוש, והאם זה תלוי רק בסוג או גם בכמות המזון? 2. אם מצוין לקחת תרופה/תוסף תזונה על קיבה ריקה ו/או חצי שעה לפני האוכל, האם זה אומר שחייבים לאכול אחר כך?

23/11/2017 | 16:48 | מאת: טובה בר-שאן

שלום אין ספק שהתרוקנות הקיבה תלויה במזון .ובסוגו ובכמותו . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

27/11/2017 | 08:22 | מאת: בתי

עדין לא קבלתי מענה. .. 1. כמה זמן אחר אכילת מנת בשר, מנת עוף, סלט ירקות, כל אחד מהנ"ל בנפרד - הקיבה ריקה? 2.אם נאמר חצי שעה לפני האוכל, האם זה אומר ש ח יי ב ים לאכול לפחות חצי שעה אחר התוסף?

מנהל פורום תזונה טבעית