טיפול טבעי בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/11/2017 | 00:18 | מאת: שרי

טובה שלום. בדיקת גסטרו וכן נשיפה, הצביעו בוודאות על נוכחות הליקובקטר פילורי בקיבה. הופיע לפני עשור וטופל במשולש אנטיביוטי. (אחרי "הטיפול המונע", הולכים על ארבע). מה גם שהחידק הארור חוזר להופיע! מסרבת לחזור על השילוב האנטיביוטי הקונבנציונלי! שאלתי: 1. קיים קשר להופעת דיכאון וחרדה לסובלים מהליקובקטר בקיבה, בכתבה שקראתי. 2. הליקובקטר גורם לירידה במשקל? 3. קיים טיפול חלופי בחידק הנ"ל, במקום הרכב אנטיביוטי מזיק? 4. שמן אורגנו - אני יודעת שיש קונטרה-אינדיקציה לשימוש בשמן זה, באילו מצבים אסור לשימוש? תודה שרי

08/11/2017 | 09:38 | מאת: טובה בר-שאן

שרי שלום 1. אכן יש טיפול להליקובקטר פילורי .משולב בתזונה ,צמחי מרפא ורפלקסולוגיה .את יכולה להתקשר אלי אם את רוצה 0546829699 2. שמן אורגנו . קוטל חיידקים טובים . כמו אנטיביוטיקה בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית