תזונה מותאמת לבעיות של תולעים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/09/2017 | 13:39 | מאת: מממ

שלום איזה מאכלים צריך לאכול במקרה של טפילי מעיים? הורדתי סוכר לגמרי מהתפריט אני אוכלת רק גרגרי חומטס מבושלים וכוסמת רק עם מלח וכורכום.. והאם שום באמת עוזר? לי לא עזר... האם צום מלא יעזור לי למיגור התולעים המעצבנות האלה?

27/09/2017 | 10:17 | מאת: טובה בר-שאן

שלום את צריכה לאכל מזון שעוזר למגר את טפילי המעיים . יש לקחת פרוביוטיקה לאכל מאכלים כמו שום ובצל. בלי סוכר , בלי קמח לבן, וכן להתיעץ עם נטורופט לגבי צמחי מרפא שמחזקים מערכת חיסון והורגים את הטפיל. בברכה ובהצלחה גמר חתימה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית