פירות קפואים עם יוגורט ,ופירות עם אגוזים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/09/2017 | 14:24 | מאת: ריקי

שלום רב האם צירוף של פירות עם אגוזים הוא טוב או לא? וגם צירןף של יוגורט עם פירות קפואים? בנוסף רציתי לישאול ,אני אוכלת את הענבים ללא קליפה האם אני מאבדת מהסגולות של הענבים? אשמח לקבל מענה ריקי

07/09/2017 | 08:45 | מאת: אביטל זלצר

ריקי שלום רב פירות עם אגוזים הוא שלוב נפלא וכן יוגורט עם פירות קפואים או טריים. כדאי מאוד לאכול גם את קליפת הענב משום שבענבים ובעיקר בקליפה ובגרעינים יש נוגדי חמצון המעכבים התפתחות תאים סרטניים ואף מזרזים מוות של תאים אלה. לבריאות בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית