התמכרות לבצקים לעוגות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/08/2017 | 09:51 | מאת: דנה

הפסדתי עבודה טובה רק בגלל העוגיות! הפסקתי לעבוד במקום שהייתי בגלל שבכל בוקר שמו בשולחן עוגיות ובורקסים ולא יכולתי להתאפק!!! לא יכולתי לעצור את עצמי אכלתי לכל העובדים את כל המגש עוגיות ובורקסים!!! למה זה קרה לי? למה? נשבעת שבבוקר יש לי החלטה לאכול בריא ולא לגעת בבצקים ובעוגיות ששמים בעבודה אני לוקחת איתי ירקות פירות יוגורט בישול . ואז כשאני מגיעה לעבודה קורה אסון אני לוקחת בלי שליטה עוגיות על הבוקר לפחות 30 עוגיות ועוגות ובורקסים. יש שם 100 עובדים במקום מביאים בבוקר שם מלא עוגות! ובצהריים שמים שם בשולחן 200 פיתות עם שוקולד וחומוס ואני לוקחת 10 פיתות עם חומוס ושוקולד בכל יום! אני מרגישה רע רע כל יום יש לי צרבת ואני אוכלת בכוח עד שאני מתפוצצת אני מרגישה שהלב שלי קורס. אני לא עומדת בזה יותר!!! כמה כבר אפשר לסבול? זה לא נגמר אין לזה סוף כל יום אותו דבר אני בהחלטה של לאכול בריא ולא לגעת לא לגעת בעוגיות אבל כשאני רואה בשולחן עוגיות אז אני זוללת בלי הכרה. אחר כך מתחרטת ורוצה למות. מה אני אעשה? בבקשה תבין שזה לא בשליטתי!

31/08/2017 | 16:04 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום מבינה אותך מאוד. את מכורה למתוק ולבצק. ויתכן שאכילתך היא גם אכילה רגשית .שקשורה לסטרס במקום העבודה, או בכלל. יש מקום לדעתי שתפני לעזרה .או לתזונאית או לאימון לבריאות. שיעזור לך בתהליך הגמילה שלך . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

01/09/2017 | 07:25 | מאת: דנה

נכון אני מכורה למתוק ולבצק. נכון אכילתי היא גם אכילה רגשית .שקשורה לסטרס קשה ביותר!!!!!!! הייתי אצל תזונאית - לא עזר בכלל אני לא מצליחה להיגמת ממתוק ובצקים איך אפשר להיגמל מזה? זה יותר גרוע מסמים

מנהל פורום תזונה טבעית