כוסמין - אבקה לא קמח

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/06/2017 | 10:20 | מאת: יעל

שלום.חזרתי מסלובקיה (אתר ספא) ובעקבות המלצה קניתי בחנות טבע אבקת כוסמת שאני שותה עם קפה - אין טעם - מצויינת - וטובה לחיזוק העצמות בערך כמו סידן. לא מצאתי באף חנות טבע בירושלים או באתרי אינטרנט שיש בארץ אבקה כזו. בא באריזה של חצי קילו. כולם מציעים רק קמח כוסמת כוסמין? שכמובן לא אשתה לא בקפה ולא במים. האם ידוע לכן? האם יש מקום בארץ להשיג זאת? (נקרא בסלבית pohankovy napoj - תודה יעל ירושלים suseny

11/07/2017 | 08:25 | מאת: טובה בר-שאן

יעל שלום אבקת כוסמין זאת העצפ קמח חיטה -אם החיטה שלא עברה שינוי מבחינת כמות הגלוטן שלה . אבקת כוסמת זה דגן שלא מכיל גלוטן . למה כוונתך ? בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית