צריכת קארי או כורכום האם זה אותו דבר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/06/2017 | 08:33 | מאת: דינה

עברתי לפני שנים רבות כריתת כיס מרה ,מאחר שאתה מציין שקארי מעורר מיצי כיס מה מרה האם אני יכולה לצרוך כורכום (כבר כמה שבועות אני מכינה אבקת כורכום עם מעט פלפל שחור ובולעת כמות בגודל גרגר פלפל שחור כל בוקר ) מחכה לעצתך

10/06/2017 | 16:54 | מאת: טובה בר-שאן

דינה שלום תבלין קארי זו תערובת שהרכבה יכול להשתנות ממתכון למתכון. בכל התערובות ימצא כורכום, שגם נותן לתערובת את צבעה האופייני. בנוסף, במרבית התערובות ימצאו כוסברה טחונה, כמון, ופלפל שחור. מרכיבים אחרים עשויים להיות גרגרנית יוונית (חילבה), זנגביל טחון, אבקת שום, חלתית, שומר, קינמון, ציפורן, הל, זרעי או אבקת חרדל, אגוז מוסקט טחון ומייס, ופלפלים חריפים מסוגים שונים (צ'ילי, קאיין, פלפל ארוך). בעוד שכורכום מופק משורש הכורכום בברכה ובהצלחה טובה בר-- שאן ראו גם

מנהל פורום תזונה טבעית