גאוט וקופסאות שימורים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/05/2017 | 08:39 | מאת: דורי

אני סובל מגאוט כבר מספר שנים.לאחרונה ההתקפים הינם בתכיפות גבוהה.מקפיד מאד על תזונה נטולת פורינים אך בכל זאת חווה התקפים. שאלתי האם אכילה של מזון מקופסאות שימורים כשלעצמם או מבושלים כרוטב לספגטי או לאפונה-האם יתכן שהם כשלעצמם יוצרים את התקפי הגאוט. אודה לתשובתך

24/05/2017 | 17:48 | מאת: טובה בר-שאן

שלום אין לי מושג מה אתה אוכל .אבל אוכל משימורים למעשה הרבה מאוד מהערכים התזונתיים אובדים. . בגאוט מאוד חשוב לאכל אוכל ללא פורינים ואוכל שאינו דלקתי .בשימורים יש כמויות של מלח. גם כך גאוט זה הצטברות של מלח חומצת שתן. המלצתי שתאכל אוכל בריא יותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית