עייפות קיצונית וחוסר אנרגיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/05/2017 | 08:04 | מאת: עייפה בצורה קיצונית

הי, לפני כחודש וחצי עברתי הפלה טבעית ונזקקתי לגרידה בביח. שבועיים לפני ועד היום קצב העבודה שלי כולל טיסה לכנס וההתרוצציות מטורף מהרגיל. אני חובה מעין קריסה שאין לי כח לקום מהמיטה וחולשה קיצונית. עשיתי ב. דם כולל פריטין וכו והכול תקין. מה מומלץ לקחת לחיזוק? והאם אכן זה מהמקרה לעיל? האם מומלץ לבדוק משהו נוסף או שפשוט לעצור ולנוח (לא ממש אפשרי לגמרי...). תודה!

07/05/2017 | 07:45 | מאת: טובה בר-שאן

שלום תהליך ההפלה הוא תהליך טראומתי לגוף . בנוסף בבת אחת חלה השתנות בהורמונים .לכן את כל כך עייפה. ממליצה מאוד לקחת קומפלקס ויטמיני B . ופרוביוטיקה. ופורמולה של אנטיאוקסידנטים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

12/05/2017 | 15:27 | מאת: טלי

יש לרפואה היפנית מענה לעייפות הקיצונית אחרי הפלה. אני מטפלת בדיקור ויכולה לעזור או לנסות למצוא לך מטפל באיזור מגורייך אם זה מענה שמתאים לך.

מנהל פורום תזונה טבעית