פטריה בציפורן באצבע של היד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/03/2017 | 00:06 | מאת: מור

הי רופא עור אבחן לי באצבע של היד סוג של פטריה, התלוננתי על כאב באצבע, יש נפיחות מסביב לציפורן וכתם צהוב. הוא רשם לי משפחה אנטביוטית ואנטי בקטראילית אלא שאני אנטי תרופות ולא לוקחת/מורחת שןב דבר כימי, אפילו אקמול לא נכנס לי לגוף ויהי מה. האם יש משהו אלטרנטיבי שאפשר לעשות ויפתור את הבעיה? אולי איזה שמן אנטיבקטריאלי שאפשר למרוח ויעלים את הפטריה? שמעתי גם שלטבול את האצבע במי פה ליסטרין. מה דעתכם? חייבת פתרון לבעיה ותרופה או כל דבר כימי אחר לא בא בחשבון מבחינתי. תודה.

15/03/2017 | 11:35 | מאת: טובה בר-שאן

מור שלום אם אכן זאת פטריה ולא זיהום חיידקי כי לפי התאור שלך זה חיידק. אז תשתמשי בשמן עץ הה 3-4 פעמים ביום בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן אם זה זיהום חיידקי תשתמשי במשחת קלנדולה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

15/03/2017 | 11:35 | מאת: טובה בר-שאן

מור שלום אם אכן זאת פטריה ולא זיהום חיידקי כי לפי התאור שלך זה חיידק. אז תשתמשי בשמן עץ הה 3-4 פעמים ביום בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן אם זה זיהום חיידקי תשתמשי במשחת קלנדולה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית