שלשולים מטרידים בבוקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/02/2017 | 17:32 | מאת: דודו15

בד"כ בבקר לפני יציאה לעבודה אני נכנס לשרותים תמיד יותר מפעם אחת , כשלשולים קטנים בהפסקות של 5 דקות ביניהם,,ולפעמים כ 4 פעמים וזה לפני יציאה לעבודה, מצב מאוד לא נעים, כמו כן ניסיתי להכין ולשתות שיק עלים ירוקים וזה עשה לי שילשולים מאוד קשים , אני מבין שיש לי בעיה עם רירת המעיים , אני בן 67 ללא מחלות פרט לאסתמה קלה, האם יש טיפול בתזונה טבעית שיכול למנוע שילשולים אלה ? תודה רבה

28/02/2017 | 10:17 | מאת: טובה בר-שאן

דודו 15 שלום חשוב שתבדוק מדוע אתה משלשל על מנת לשלול מחלות של מערכת עיכול. בנוסף המלצתי החמה שתיקח פרוביוטיקה למערכת העיכול כל יום על בטן ריקה. חצי שעה לפני האוכל .זה יכול מאוד לעזור. במקרה הזה סיבים לא מתאים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

28/02/2017 | 17:58 | מאת: דודו15

תודה על התשובה אנסה זאת

מנהל פורום תזונה טבעית