פיתוח ומחקר

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

24/02/2007 | 12:00 | מאת: סבטה

שלום רב. שאלתי היא האם יש תרופה מבטיחה בשלבי פיתוח מתקדמים בארץ או בחו"ל ? קראתי ,למשל, על דיכלורצטט שבפיתוח קנדי ועוד כל מיני. האם יש משהו בארץ בניסוי שאפשר להצטרף אליו-בישביל לא לאבד תקווה? (בן אדם במצב פיזי טוב ויש לו מחלה כל כך נוראית (קרצינומה של התאים הקטנים) זה פשוט ...נראה כי כימותרפיה היא המחלה שלו כי בלי זה אין שום סימן למחלה).

25/02/2007 | 23:48 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום סבטה בישראל לא מצאתי מחקרים המתקיימם כרגע לגבי סרטן ריאה מסוג תאים קטנים. אני מצרפת את הקישור של מרכז הסרטן הלאומי בארה"ב, יש שם מספר מחקרים שמתנהלים, אני לא יודעת מה מתאים לכם. את יכולה גם לשלוח להם מייל: http://www.cancer.gov/search/ResultsClinicalTrials.aspx?protocolsearchid=2638373 בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה